Preloader image SOCIALSTART

Natuurlijk… ontmoeten, genieten en eten op de stadsboerderij!

Start een kleinschalige horecavoorziening bij Stadsboerderij Eilandsteede van Utrecht Natuurlijk.

Stichting Utrecht Natuurlijk maakt Utrecht groener, gezonder en duurzamer voor alle Utrechters. Utrecht Natuurlijk verrijkt je wereld, en dit doen wij in opdracht van de gemeente Utrecht vanuit onze 9 locaties, waaronder 5 stadsboerderijen.
Een van die boerderijen is Eilandsteede. Op de stadsboerderij, stadstuin en speeltuin van Eilandsteede word er van dinsdag tot en met zondag gespeeld, geleerd en gewerkt in het groen en tussen de dieren. De 42.000 bezoekers per jaar ontvangen wij met een team van 8 medewerkers, ondersteund door onze enthousiaste collega’s van Reinaerde, collega’s met een beperking.

Graag willen we het aanbod van Eilandsteede uitbreiden met een horeca-gelegenheid. Om onze producten uit boerderij en tuin te kunnen verkopen, om te zorgen dat bezoekers vaker komen en langer blijven, om Park Transwijk te verrijken, om meer kinderfeestjes te kunnen vieren, om meer collega’s met een beperking een uitdagende plek te kunnen bieden. En om de ijsjes-automaten de deur uit te kunnen doen. IJsjes horen verkocht te worden door een mens!

 

Aan jou de opdracht

… deze kleinschalige horeca-voorziening op te zetten, op een manier die past bij de wijk, bij de locatie en bij het team. Jij bent aan zet. Je gaat verkennen, plannen maken, opties onderzoeken, vormgeven en proefdraaien. Utrecht Natuurlijk denkt graag met je mee. Je krijgt de volgende uitdagingen mee:

– Zorg dat het een duurzame voorziening wordt die zichzelf in de toekomst kan bedruipen.
– Zet het ‘lean & mean’ op zodat er in de 6 maand al proef gedraaid kan worden.
– Zorg dat het aanbod en de prijsstelling aansluit bij de diverse doelgroepen en de omgeving van Eilandsteede.
– Ontwikkel een jaarrondplan en speel in op de seizoenen.
– Onderzoek integratie met het aanbod van activiteiten en functionaliteit van het gebouw.
– Geef de horecavoorziening een natuurlijk, gezond, gastvrij en laagdrempelig imago

Jij…

Bent ondernemend, een aanpakker, een bouwer, sociaal en communicatief zeer vaardig, creatief, zelfstandig en verbindend. De ideale kandidaat heeft affiniteit met natuur, milieu en horeca. Of heeft goede ideeën hierover! De voorkeur gaat uit naar iemand uit Utrecht.