Preloader image SOCIALSTART

Natuurlijk… ontmoeten, genieten en eten op de stadsboerderij!

Start een kleinschalige horecavoorziening bij Stadsboerderij Eilandsteede van Utrecht Natuurlijk.

Stichting Utrecht Natuurlijk maakt Utrecht groener, gezonder en duurzamer voor alle Utrechters. Utrecht Natuurlijk verrijkt je wereld, en dit doen wij in opdracht van de gemeente Utrecht vanuit onze 9 locaties, waaronder 5 stadsboerderijen.
Een van die boerderijen is Eilandsteede. Op de stadsboerderij, stadstuin en speeltuin van Eilandsteede word er van dinsdag tot en met zondag gespeeld, geleerd en gewerkt in het groen en tussen de dieren. De 42.000 bezoekers per jaar ontvangen wij met een team van 8 medewerkers, ondersteund door onze enthousiaste collega’s van Reinaerde, collega’s met een beperking.

Graag willen we het aanbod van Eilandsteede uitbreiden met een horeca-gelegenheid. Om onze producten uit boerderij en tuin te kunnen verkopen, om te zorgen dat bezoekers vaker komen en langer blijven, om Park Transwijk te verrijken, om meer kinderfeestjes te kunnen vieren, om meer collega’s met een beperking een uitdagende plek te kunnen bieden. En om de ijsjes-automaten de deur uit te kunnen doen. IJsjes horen verkocht te worden door een mens!

 

Hi, mijn naam is Annemiek. Na jaren werkzaam te zijn geweest in hospitality management, was ik op zoek naar “meer”. Ik was zocht naar iets waarbij ik mijn persoonlijke waarden, zoals duurzaamheid, meer terugzag. Ook wilde ik graag mijn creativiteit beter inzetten. Dit vond ik in SocialStart!

In opdracht van Utrecht Natuurlijk ben ik met zorgorganisatie Reinaerde een Pop-Up Bar gestart. Deze bar is gelegen op stadsboerderij de Eilandsteede midden in park Transwijk.

In park Transwijk is een speelhonk, een grote ruimte waar kinderen graag spelen. Door de Pop-Up Bar is het voor ouders aantrekkelijker geworden om naar de activiteiten van kinderen te komen en langer te blijven. In deze bar willen we eerlijke, gezonde en duurzame producten verkopen. Dit lukt door samen te werken met lokale bewuste ondernemers en zelf de producten te maken.

Het goed samenwerken met bekende bezoekers en tegelijkertijd nieuwe bezoekers aantrekken, maakt het project tot een uitdaging en succes. Door veel met de community in gesprek te gaan, zorgen we ervoor de parkbezoekers een hele mooie ervaring aan te geven. We hopen dat in de toekomst de Pop-Up Bar een blijvend concept is.