Preloader image SOCIALSTART

Pay It Forward

SocialStarter: Anne van Erkel

Het Rode Kruis Amsterdam werkt voor de stad. Ruim 800 vrijwilligers en een aantal beroepskrachten staan klaar voor kwetsbare Amsterdammers. Ze zetten zich in voor noodhulp, evenementenhulp, EHBO-cursussen en projecten waarmee ze mensen willen versterken zodat ze zichzelf beter kunnen redden. Mensen kunnen bijdragen als vrijwilliger, maar ook door financieel bij te dragen. Via platform Pifworld maakt het Rode Kruis Amsterdam het makkelijk voor mensen om met een groep of activiteit een financiële bijdrage te leveren. De uitdaging is ervoor te zorgen dat schoolklassen, sportclubs, jubileumvierders, theaterscholen, enzovoorts gestimuleerd worden om via Pifworld een actie op te zetten voor het Rode Kruis Amsterdam.

www.rodekruis.nl

Hi, mijn naam is Anne. Via SocialStart zet ik mijn kennis en ervaring in binnen het sociaal domein én krijg ik ruimte voor de ontwikkeling van mijn ondernemersideeën en -kwaliteiten. Op een vernieuwende manier bezig zijn binnen een interessant domein, dat is wat mij inspireert!

Voor het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland zet ik het komende halfjaar een actieplatform op voor crowdsourcing via Pifworld.com (Pif: Pay it forward). Het doel van dit actieplatform is een duurzame en vernieuwende manier van fondsenwerving binnen het Rode Kruis te creëren.

Aan mij de uitdaging om in zes maanden een vernieuwend, eigentijds platform voor laagdrempelige acties en bottom-up initiatieven tot stand te brengen.

Wil jij op de hoogte blijven van onze acties en/of wil je weten hoe jij je in kunt zetten voor specifieke projecten van het Rode Kruis? ‘Like’ dan nu ons actieplatform:
– ga naar http://pif.one/rodekruisamsterdam-amstelland;
– klik op de button ‘volgen’;
– maak een account aan;
– klik nogmaals op de button ‘volgen’.