Preloader image SOCIALSTART

Social Sales

SocialStarter: Margriet Schuring

Roads is zorgaanbieder en maatschappelijk ondernemer. Ze zijn onderdeel van Arkin, een van de grootste GGZ-aanbieders in Amsterdam. Roads zet zich in voor sociale participatie en arbeidsre-integratie van mensen met een complexe psychiatrische problematiek, verslavings- en justitiële achtergrond. Arbeid is het middel en doel. Roads heeft daarom verschillende sociale firma’s; Restaurant Freud, Fietsenwerkplaats Recycle, Zeefdrukkerij Drukmakers, Roads Vervoer (Amsterdam), Print&Pixels, Roads online, Appeltaartimperium (Haarlem).

Om als sociale firma’s financieel gezond te blijven en toekomstbestendig te zijn is het van belang om meer bekendheid te geven aan onze unieke producten. De opdracht is een Social Sales aanpak te bedenken met als doel meer producten van de sociale firma’s te verkopen aan bedrijven die invulling willen geven aan social return of vanuit MVO-gedachte zaken willen doen.

www.roads.nl

 

Hi, mijn naam is Margriet. Net terug in Nederland, is dit traineeship voor mij een nieuw avontuur. Het sluit perfect aan bij mijn ambitie om mijn vaardigheden en ervaring in te zetten voor een mooiere wereld en te ontwikkelen.

Mijn achtergrond is in cultureel ondernemerschap. Ik werkte voor sociale ondernemers in food en organiseer evenementen voor fietsers. Als SocialStarter zet ik partnerships op voor twee van Roads’ sociale firma’s: Appeltaart Imperium in Haarlem en ReCycle Fietsen in Amsterdam.

Mijn opdracht draagt bij aan het verbeteren van de toekomstbestendigheid van de firma’s en daarmee die van deelnemers. Door actieve social sales, wil ik duurzame relaties opbouwen met bedrijven die invulling willen geven aan social return.

Graag kom ik in contact met Haarlemse horeca waar een ambachtelijke appeltaart die met zorg is gemaakt niet zou misstaan op de kaart. Ook ben ik op zoek naar bedrijven die fietsen (willen gaan) verhuren of uitlenen in Amsterdam. Mail me! margriet.schuring@gmail.com