Preloader image SOCIALSTART

Meetbyday

SocialStarter: Joris Verhees

Meetbyday maakt het je gemakkelijk om jouw eigen ruimte verhuren als locatie aan bedrijven. Als organisatie, bedrijf, vereniging of bestuur ontdek je via Meetbyday bijzondere en gastvrije plekken bij jou in de buurt: bij mensen thuis, op een boot, of in het torentje naast de Hofvijver. Direct en eenvoudig nog de dag zelf te boeken via meetbyday.com. Dit idee moet uitgroeien tot een onderneming met internationale potentie. Van het ontwikkelen van het verdienmodel tot het vinden van de juiste partner om het platform mee te bouwen.

 

Mijn naam is Joris en ik ben de trotse Brabander van de groep. Gedurende mijn masteropleiding ‘Strategic Innovation Management’ kwam ik erachter dat ik innovatie in diensten enorm interessant vind. Via SocialStart heb ik nu de kans gekregen om zelf een dienst te gaan ontwikkelen.

Onze dienst, MeetByDay genaamd, is ontstaan uit de realisatie dat veel ruimtes een groot gedeelte van de dag leeg staan. Denk hierbij aan scholen, verenigingshuizen of kerken. Aan de andere kant zijn er genoeg mensen die het leuk vinden om op zo’n authentieke locatie een meeting te organiseren. Daarom gaan we een online platform ontwikkelen waar vraag en aanbod naar deze locaties elkaar vinden.

Om dit succesvol te kunnen doen zijn we continu op zoek naar locaties en geïnteresseerden. Kan je mij helpen in die zoektocht of heb je ideeën hierover? Dan hoor ik heel graag van je! Mail me op jorisverhees@hotmail.com.