Preloader image SOCIALSTART

Meetbyday

Meetbyday: regel gastvrije plekken

Sandra Chedi is de ondernemer achter o.a. het Botel, WOW Amsterdam en Pollux Pacific. Haar ondernemingen hebben altijd een sociaal component. Ze vindt het belangrijk om iets terug te geven aan de buurt of stad waar ze onderneemt. Meetbyday moet toegevoegd worden aan deze rij van succesvolle ondernemingen.

De opdracht: ontwikkel een online platform voor het aanbieden en vinden van vergader- en ontmoetingsruimten

Ontwikkel de startup Meetbyday in samenwerking met Amsterdamse top-ondernemer Sandra Chedi. Meetbyday maakt het je gemakkelijk om jouw eigen ruimte verhuren als locatie aan bedrijven. Als organisatie, bedrijf, vereniging of bestuur ontdek je via Meetbyday bijzondere en gastvrije plekken bij jou in de buurt: bij mensen thuis, op een boot, of in het torentje naast de Hofvijver. Direct en eenvoudig nog de dag zelf te boeken via meetbyday.com. Dit idee moet uitgroeien tot een onderneming met internationale potentie. Van het ontwikkelen van het verdienmodel tot het vinden van de juiste partner om het platform mee te bouwen. Gaat het goed, dan run je straks samen met Sandra Chedi je eigen onderneming!

Jij:

Je bent een creatieve doener en legt makkelijk nieuwe contacten. Pluspunten als je enige kennis van IT en marketing hebt, een rijbewijs bezit en geen vliegangst hebt, gezien de internationale ambities voor Meetbyday!

Solliciteren:

Deze vacature is onderdeel van het SocialStart Traineeship. Lees meer over het traineeship, de voorwaarden voor deelname en het tijdpad.