Preloader image SOCIALSTART

Onderneming van de Wijk

SocialStarter: Elma Roelvink

Het Huis van de Wijk is hét sociale hart van Buitenveldert in Amsterdam-Zuid. Een fijne plek waar mensen graag komen om elkaar te ontmoeten. Plekken als het Huis van de Wijk, die uitgaan van de eigen kracht van mensen, zijn enorm belangrijk voor de sociale cohesie in de wijk en onmisbaar voor (kwetsbare) bewoners. Maar de uitdagingen van de 21ste eeuw zijn legio. Daarom wil het Huis van de Wijk Buitenveldert werken aan zichtbaarheid, aan meer diversiteit van bezoekers en klanten, profiteren van nieuwe trends en ontwikkelingen en meer financiële onafhankelijkheid creëren. Op naar een duurzame toekomst!

Huis van de Wijk Buitenveldert

Mijn naam is Elma. Al jaren zet ik zelf duurzame en maatschappelijke projecten op, organiseer ik evenementen en doe ik de communicatie en communitymanagement om zo bij te dragen aan een sociale en/of duurzame samenleving.

Zo heb ik 4 bewonersprojecten opgezet: Repair Café Utrecht, VOKO Utrecht, een Energy Battle en mijn afstudeer project bij de Design Academy in Eindhoven: Pluk de Stad.

Ik geloof er dat geld verdienen en een maatschappelijk doel nastreven goed samen gaan. Op dit moment ben ik als SocialStarter aan de slag bij Huis van de Wijk Buitenveldert. Het voorkomen van eenzaamheid is een waardevolle opbrengst van Huis van de Wijk Buitenveldert. Daar help ik aan mee door meer financiële onafhankelijkheid te creëren door het stimuleren van de zalenverhuur.

Is jouw organisatie of bedrijf op zoek naar een passende locatie voor een event of vergadering in Amsterdam-Zuid? Kijk dan op www.hvdwbuitenveldert.nl of mail naar elmaroelvink@hotmail.com.