Preloader image SOCIALSTART

Firma Koos

SocialStarter: Anneleen van der Kolk

Firma Koos is een label met mooie en kwalitatief goede producten, gemaakt op sociale werkplaatsen. Alle producten zijn door mensen gemaakt die op de één of andere manier niet in staat zijn om te werken op de reguliere arbeidsmarkt. Om welke reden dan ook.

Elk product wordt met de hand gemaakt. Dat is een precisiewerk, wat met veel aandacht en liefde gebeurt. Door het handwerk is geen enkel product precies als de ander. Bij Firma Koos koop jij dus een ambachtelijk en uniek product, gemaakt door mooie mensen die daar de verdiende lof voor krijgen. Zo is Koos.

firmakoos.nl | facebook | instagram

Firma Koos | De Regenboog Groep

Firma Koos is het resultaat van het SocialStart-traineeship van Anneleen van der Kolk bij De Regenboog Groep. In de derde schinkel, een voormalig schoolgebouw in Oud-Zuid bevinden zich allerlei sociale werkplaatsen, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag kunnen. Om de producten van deze werkplaatsen te verkopen begon Anneleen Firma Koos. Binnenkort vind je bij Koos ook producten van andere sociale werkplaatsen en beschutte werkplekken uit Amsterdam.

SocialStart heeft een nieuwe impuls gegeven aan sociaal ondernemen en het heeft laten zien dat er veel meer mogelijk is dan je op voorhand zou verwachten

- Hans Wijnands, directeur De Regenboog Groep