Preloader image SOCIALSTART

Adam Helpt

SocialStarter: Paul Graas

Adam Helpt is bemiddelaar in vrijwilligerswerk voor bedrijven. 

Adam Helpt vindt het vanzelfsprekend dat mensen elkaar helpen en wil ook bedrijven hierbij betrekken. Wilt u samen met uw collega’s vrijwilligerswerk doen, maar ontbreekt het u aan de nodige tijd of middelen om het te organiseren? Dan bent u bij Adam Helpt aan het juiste adres! Adam Helpt slaat een brug tussen bedrijven die vrijwilligerswerk willen doen in hun lokale omgeving en mensen die behoefte hebben aan hulp of gezelschap. 

Wethouder Eric van der Burg (Zorg en Welzijn) was enthousiast over Adam Helpt. De onderneming ontving een startsubsidie van de gemeente Amsterdam.

Adam Helpt | facebook | twitter | linkedin

Present | Burennetwerk | Serve the City

Drie organisaties die alledrie op hun eigen manier vrijwilligers koppelen aan mensen die hun hulp goed kunnen gebruiken. Alledrie krijgen ze vragen van bedrijven die graag iets nuttigs willen doen op hun bedrijfsuitje, of graag zien dat medewerkers ook maatschappelijk actief zijn.
Burennetwerk, Present, en Serve the City bundelden hun krachten en vroegen SocialStarter Paul Graas hen te helpen. Hij ontwikkelde het concept van Adam Helpt, waar vrijwiligerswerk op maat wordt georganiseerd voor bedrijven. Zo wordt er meer werk gedaan, staan bedrijven middenin de samenleving, en helpt het de drie non-profit-organisaties aan extra inkomsten.

Wie was er van dat project van vrijwilligerswerk voor bedrijven? Dat is een heel goed initiatief. Met jou maak ik graag een afspraak binnenkort.

- Wethouder Eric van der Burg opende het SocialStart-Festival 2015