Preloader image SOCIALSTART

Pitch je idee voor een sociale onderneming!

… in de Dragon’s Den op het Hoftuin Zomerfeest op zaterdag 25 juni en maak kans op een plek bij het traineeship van SocialStart.

Durf jij jouw sociaal ondernemend idee te pitchen tijdens het Zomerfeest? Als jij het beste idee pitcht, ben je verzekerd van een plek bij de selectiedag voor het SocialStart Traineeship. De Diaconie stelt 1 open plek beschikbaar voor het SocialStart programma 2016/2017. Meer informatie over het traineeship vind je hier.

Daarnaast kan je vanaf het Zomerfeest tot aan de start van het programma gebruik maken van de SocialStart Zolder, op het Hoftuin terrein. Vijf dagen in de week een werkplek tussen andere sociaal ondernemers, helemaal gratis!

En om het helemaal af te maken kun je ook een Hoftuin lunchsessie winnen met Firma Hoe Dan Wel, de mensen achter SocialStart. Tijdens een lekkere lunch in restaurant Hoftuin scherpen zij je ideeën aan en bieden ze je nieuwe contacten.

Alles om jouw sociaal ondernemend idee een reuzenstap verder te brengen! Dus schrijf je in voor de Dragon’s Den tijdens het Zomerfeest en wie weet win jij de eerste plek!

Vragen en aanmelden: info@diaconie.org
En hier vind je alles over het Hoftuin Zomerfeest!