Preloader image SOCIALSTART

Nieuw!

Welkom op de nieuwe website van SocialStart! We hebben sinds ronde 2 van het SocialStart Traineeship afliep zoveel veranderingen doorgevoerd dat we niet eens meer de moeite namen de oude website aan te passen. We maakten gewoon een nieuwe! Wat is er dan allemaal veranderd? Een hoop! En alleen maar ten goede.

SocialStart: de plek waar jonge sociaal ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar versterken.

– SocialStart Traineeship, waarbij net-afgestudeerden een sociale onderneming beginnen met een maatschappelijke organisatie, start nu twee keer per jaar, in oktober en april.

– Samen met partner ACE VentureLab wordt in week 2 van het traineeship een bootcamp georganiseerd. In 1 week ontwikkel je een sterk businessmodel dat je aan het einde pitcht voor een kritische jury. Trainee en organisatie besluiten vervolgens samen of ze doorgaan of niet.

– Zo ja, dan wordt de trainee ondernemer bij de organisatie!

– We introduceerden SocialStart FollowUp: een programma voor SocialStarters en andere jonge sociaal ondernemers die willen groeien met hun bedrijf.

– Als jonge sociaal ondernemer kun je bovendien voor een bescheiden prijsje werken in de SocialStart Incubator!

– Vraagt uw maatschappelijke organisatie om meer ondernemerschap? Dan kunt u meedoen met het Traineeship, of we formuleren voor u een antwoord op maat.

– Alles leuk en aardig, denk je nu, maar komen er nog toffe SocialStartplekken aan waar ik op kan solliciteren? Zeker wel! In augustus komen die online. Hier lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Heb je vragen of wil je iets kwijt? Laat het weten!